ЕРОТИЧЕН ТЕЛЕФОН - 191916

Еротиен телефон с горещи момичета само за 1 лв. Потърси ни на тел. 191916

сряда, 3 февруари 2010 г.

Садо-мазо(BDSM)


Йоана бе в мечтите и фантазиите на много мъже. Тя бе сексуално чудо, желание, блян.

Иван не можеше да се сдържи. Винаги си бе мечтал да я докосне, да я погали и сега, когато я видя с русите й коси, с бронзовото лице и тези едри и пищни форми… Всичко, за което можеше да мисли беше само тя. Само тя и нищо друго. Денят му мина неусетно, където и да се обърнеше, си мислеше за това колко са й големи гърдите, колко е сочно дупето й, колко са съблазнителни и изкусителни устните и очите й.
Прибра се сам, изморен от мисли, от работа и превъзбуден. С Димитър не бяха разговаряли много, обсъдиха фактите около бившата си учителка и особено това, че е понапълняла, а после и двамата се опитаха да забравят, но безуспешно. Когато се прибра вкъщи, Иван все още си я представяше, припомняше си как бе изглеждала днес и дали утре щеше да е също толкова сексапилно облечена както бе и този ден. Отвори си бира, седна на дивана и се опита да я забрави.

На вратата се почука и Иван излезе за да види кой е, а там го очакваше малко момченце, което носеше красиво писмо в розов плик. Иван благодари на детето и затвори, а после седна на дивана в скромното си студио и отвори писмото. Вътре имаше писмо и покана. Поканата гласеше:

„ Уважаеми, г-н Цанев, имам удоволствието да Ви поканя на нашето сватбено тържество, тъй като сте ни дългогодишен приятел ще се радваме да присъствате. Ще Ви очакваме точно на 29ти вечерта, в 8 и половина в гранд хотел Ла Марина. Надяваме се да ни удостоите с присъствието си!”

Иван бе слисан. Той се огледа, а после затвори очи. Вдигна ръка и се плесна няколко пъти през лицето и тогава всичко за миг изчезна. Той се изправи потен в леглото си и осъзна, че бе сънувал и всичко това бе просто игра на съзнанието му. Но не можеше да я спре. Легна пак и затвори очи и се върна към красивия си сън. Пред него отново изплува всекидневната му и поканата, придружена от плик.

Към поканата за сватбеното тържество, имаше и писмо. Той отвори писмото и зачете:

„Мили мой, Иване, от всички мъже, които ме чукаха в онази паметна нощ, единственият, който не мога да забравя си ти! Искам да ме чукаш пак и пак така невероятно! Ще те чакам на приема, където ще ти обясня как и къде ще го направим!”

Иван отново се огледа, но този път не предприе нищо, просто остави мислите си да го отведат по пътеката към тържествения ден и за миг се видя официално облечен в черен костюм и папионка, тържествен колкото и самото събитие. Оглеждаше се в огледалото, бе се избръснал, подстригал, с хубава прическа, чист и спретнат, а в джоба си си бе приготвил цял пакет презервативи. Моментът настъпи, а навън вече го чакаше кола. Той влезе вътре и шофьорът го откара на упоменатото място. Докато се движеха, той си наля чаша шампанско за да си успокои нервите. Само след миг колата спря да се движи и шофьорът му намигна.

- Приятно прекарване!- каза той, а после Иван слезе и докато се обърне, колата вече бе изчезнала.

Тръгна напред, хотелът беше огромен, с красиви палмови дървета отпред, невероятно аранжиран. Иван пое дълбоко дъх и влезе във фоайето, огледа се и понеже не видя никой в лъскавата зала, отиде до рецепцията и почака там.

- Мадам Ви чака в стая 308!- каза тънък женски глас, който дойде иззад него. Младежът бързо се обърна, погледна ниската чернокоса и черноока филипинка и преди да каже каквото и да е, тя му подаде малка черна маска за очите, а после му направи знак и се обърна. Иван тръгна след нея, а тя стигна до асансьора, двамата влязоха вътре, филипинката натисна третия етаж, а после, когато асансьорът спря, му направи знак да излезе и му каза да завие на дясно.

Момъкът остана сам на етажа, всички врати бяха затворени, той мина в дясното коридорче и, когато видя стая номер 308, пое дълбоко дъх, сложи си маската за очите и почука. Отвътре се чуваха гласове, той хвана дръжката на бравата и я натисна, вратата се отвори и той смело влезе вътре.

В стаята цареше полумрак и имаше много хора, най- вече мъже. В средата на стаята беше сложена маса с най- различни блюда, а на масата, аранжирана като сама табла с красоти, бе легнала жена, гола, върху която бяха поставени какви ли не лакомства. Гърдите й бяха украсени с шоколадов крем, върху който бяха посипани различни ядки-орехови, лешникови, фъстъчени. По корема й бе застинало желе в кремаво- розов цвят, а по бедрата й се кичеха сладки, като точно на пубиса и в цепката между бедрата й бе закичена голяма червена роза. Очите на момичето бяха скрити зад маска, а косите й- разпръснати като змии навсякъде, но на ситни руси плитки. Мъжете си говореха нещо, обсъждаха, и докато се осъзнае, всички започнаха да поздравяват Иван. Той се опита да отговори и тогава разбра, че всички поздравяващи го, му бяха съученици от преди две години в същото онова училище, в което бяха се запознали и с Йоана. Момичето на масата не изглеждаше по същия начин, определено бе по- сочна, по едра, по- надарена. Някои мъже се наслаждаваха да смучат зърната й, други галеха бедрата й, опитвайки от сладките, а трети просто й говореха, подавайки й надървен член в устата. Нямаше място за много хора около масата, мъжете бяха все с маски, официални, и възбудени. Когато почерпката свърши, момичето от масата се изправи, гърдите й още бяха в крем, но от желето, което няколко мъже старателно изблизаха по коремчето й, нямаше и спомен. Някой пусна музика и момичето, както бе чисто голо, затанцува, а розата стоеше като залепена на тайнственото й място и всички с нетърпение очакваха и тя да падне. Но тя не падна. Момичето танцуваше, гънеше се, а косите й ту покриваха гърдите й, ту ги разкриваха пред погледа на зажаднелите мъже. Играта й харесваше и тя слезе от масата, запърха из между мъжете, а после отиде до голямо кожено кресло и застана пред мъжът който седеше там и се засмя. После се обърна към останалите и каза:

- Днес е моят специален ден, искам да го запомня, но тази нощ и първият си път дължа на този мъж, чиято ще съм завинаги!

Мъжът бе облечен в черно сако, черен панталон и бяла риза, косите му бяха руси, носеше очила, а устните му бяха плътни. Той я придърпа в скута си и засмука жадно гърдата на жената седнала в него , а после остави булката да търка инструмента му през панталона. Накара я да застане на колене, и пред всички извади само кура си и й го подаде.

- Духай, кучко, тази вечер ще си курва и слугиня на всички тези мъже, а после… само моя!

Йоана отвори уста и пое с наслада кура на мъжа, а всички останали гледаха озадачени и с пламнал поглед. Устните й лакомо се плъзгаха по ствола, а яркото й червило оставяше следи по бледорозовата кожа, главичката бе коронясана с кървавочервена корона, а останалото се събираше в гърлото й, сякаш момичето бе гълтачка на мечове. Когато реши, че му стига, мъжът изправи голата хубавица права, обърна я към креслото й я накара да се надупи хубаво, така, че да може да разтвори дупенцето й хубаво пред останалите мъже. Всички гледаха с блеснал поглед, като алкохолици на които бива показана бутилка със скъпоценната течност, те пъшкаха и охкаха, и без притеснение се търкаха, защото им идваше повече цялата тази зрелищна гледка. После мъжът награби гърдите на младата си съпруга и с един рязък тласък й го наниза в путката. Започна да я обладава с бързи и силни тласъци, чукаше я като че беше просто улична курва, всички гледаха, а той гледаше другите и им се смееше със задоволство.

- Тази тук е вече моя, ще си я чукам където и както искам!- кънтеше в главата на Иван. Иван се опитваше да се добере до лицето на момичето за да я види, да разбере тя ли е Йоана, но никой не му даваше възможност да се приближи. „Само моя, само моя”, продължаваше да звучи в главата му, гърмеше, бучеше, крещеше, раздираше го. Мъжът я чукаше бясно, пляскаше я по дупето, дърпаше косата й, плюеше лицето й. И никой не можеше да му каже нищо, всеки я смяташе за играчка, а сега вече беше негова играчка.

- Бъди малко по- нежен, моля те…- молеше се момичето. Мъжът изкара кура си, пляскаше дупето й, биеше го, бе станало ужасно червено. После разтвори отново бузките й, наплюнчи пръстите си и започна да ги вкарва в дупето й.
- Ще ме слушаш, кучко, ще слушаш какво ти казвам!- крещеше й той и продължаваше да я чука в дупето. Вкара хуя си няколко пъти рязко в дупето й, а после го изкара пак и разтвори бузките. – Хей, ти, хайде идвай, булката ми те чака…

Изненадващо за всички, това се оказа да е Иван, той се приближи и извади члена си, лъсна го два пъти, а после го наплюнчи и започна да го завира в дупето на сочната сладурана. Тя пъшкаше и стенеше и току се чуваше „Не, недей…” Но никой не я слушаше. Иван я чукаше, а съпругът й държеше дупето й разтворено и гледаше как чуждият кур пронизва задничето на жена му, после плюеше, когато курът се изплъзваше от анала й, и го тикаше отново там. Младоженецът се обърна към другите и им направи знак да се включат и те, един след друг мъжете започнаха да се приближават до тях, един започна да гали гърба й, а после се спусна надолу и стисна зърното й, гърдите й висяха и се клатеха силно, обсипани в шоколадово- млечни ядки. Йоана, младата булка, скимтеше и пъшкаше, а Иван я клатеше безпощадно, докато съпругът й стоеше до него и правеше снимки, докато я чукаха. Няколко мъже се приближиха до главата й и се приготвиха да й го набутат в устата. Тя обаче не можеше да ги поеме всички наведнъж, затова започна да духа на един, като подхвана другите двама с ръце. Понеже бе малка, членовете в ръцете и между устните й изглеждаха огромни, но тя въпреки всичко успяваше да ги налапа един след друг и да ги смуче, забавлението й хареса много и за миг забрави за съпруга си и за Иван, който се бе разпалил дотам в чукането, че на няколко пъти за малко щеше да свърши. За да не го направи, той се спираше, вадеше члена си, а мъжът до него с камерата снимаше кура му и отвореното секси дупе на жена си. Дупенцето й бе розово, пухкаво и меко, а така разтворено, самата дупка стоеше леко отворена, по двете страни се спускаха няколко бели линии от слюнка и сперма. Съпругът й вкара два пръста в дупето й, а после Иван се зае отново да я клати. Останалите мъже лъскаха около нея и един започна да се празни на гърба й. Това породи цяла серия от оргазми и един след друг мъжете около тях започнаха да я обливат, покривайки я с бял слой, оприличаващ я на същинска булка. Когато и мъжете в устата и ръцете й започнаха да се празнят на лицето и на косите й, цялата до толкова се бе омазала в сперма, че косата й приличаше на бял воал, спускащ се надолу по голото й тяло.

- Същинска булка! Моята булка!- възкликна съпругът й, а после заобиколи жена си, снимайки я от всички страни, а после снима и куровете на вече изпразнилите се мъже. Само Иван не спираше да я чука и когато му дойде момента да се изпразни, изкара бързо кура си от дупето й и й го завря в путката.
- Ох, това вече си е блаженство, обичам новобракувани путки!- засмя се той, а спермата му се разтече по стените й, възпламенявайки нейния собствен оргазъм, който бе толкова силен, че цялата се разтресе на креслото. Мъжът й улови всеки миг от този специален сватбен подарък, а накрая със задоволство каза:
- Е, това е моята жена, как да не я обича човек?- и я целуна по устните.
Курът на Иван се изплъзна от путенцето й, и щом я погледна, му се прищя да й го вкара и в устата. Отиде до главата й и хвана косите й, мъжът й все още я целуваше, но когато го видя, се спря и каза:

- Твоя е, сложи й го, където искаш!

Иван се засмя, а после и го набута в устата и Йоана не можа да каже нищо, само го облиза, и тъкмо когато го извади от устата си отново надървен, Иван чу, че звънец, чието звънене се усилваше бързо. Изведнъж Йоана, мъжът й, цялата стая пълна с мъже започна да се отдалечава и беше заменена от мрак, който изведнъж се смени от ярка светлина.

- Ех, мамка му, защо все трябва да ме прекъсват!-каза Иван и отвори очи.

Беше станало 8 и половина и нетърпеливият Иван закъсняваше за работа. Изправяйки се отново потен от леглото, откри, че се бе изпразнил не веднъж и отново беше с ерекция. „Ох, Йоана… Йоана…” , измънка той, а после се изправи и се приготви за работа.

Няма коментари:

Публикуване на коментар