ЕРОТИЧЕН ТЕЛЕФОН - 191916

Еротиен телефон с горещи момичета само за 1 лв. Потърси ни на тел. 191916

понеделник, 8 февруари 2010 г.

Как прелъстих съседа, който се оказа доста еблив

Телефона ми иззвъня. Беше съседа, с който пиехме по питие отвреме намвреме.
- Комшу, да дойда да пием по едно? Взел съм шише водка. - попита той.
- Чакам те след петнайсет минути. - казах му.
Времето ми беше нужно да се приготвя. Доста пъти си пиехме заедно предимно у нас, защото живея сам, а той с родителите си. Съседа не беше красив, но с много хубаво тяло и мъжествен.
До този момент нямах смелост да се пробвам, но тогава реших, че не мога да чакам повече. Досега той не беше проявявл някакви желания, но като се напиеше ставаше като пластелин в ръцете ми. Беше ми разказвал на пияна глава някакви истории с жени, но реших, че напия ли го достатъчно ще го съблазня без проблеми.
Измих си дупето и го намазах с крем Нивеа. Напарфюмирах се с един тежък дамски парфюм парфюм на Пако Рабан и си сложих дебелите сребърни халки на ушите. С огромно удоволствие си облякох кожените бикини и сутиен. Обух си силиконовите мрежести чорапи. Отгоре си облякох черна много лъскава и вталена риза. Извадих си кожената пола, но с голямо съжаление я прибрах. Едва ли щеше да ми върже от първия път, ако му се появя със секси кожена пола. Разгледах си кожените панталони и обух черен и тесен, но не прекалено. Доста се чудих за обувките, но накрая избрах лъскави черни ботички. Остри, но с не много висок ток. Отново с огромно съжаление се отказах да се гримирам и да си сложа перука.
Погледнах се в огледалото и се възбудих на секундата. Там видях супер секси пич, на който не бих отказал за нищо на Света. Кожения ми панталон се беше опънал по красивото ми дупенце и стройни бедра.
Вече бях приготвил мезето и леда, когато се позвъни. Отворих и видях съседа с литър Финландия, сода и кола. В първия момент ме огледа доста странно, но после в погледа му се появи нещо различно. Надявах се да е това, което искам!
Поканих го да влезе като се стараех да не си въртя дупето прекалено. Усещах бельото и чорапите под дрехите си и това ме възбуждаше допълнително.
Седнахме на дивана, пуснахме някаква музикална телевизия да дрънка и започнахме да си приказваме. Явно, че беше изнервен от нещо, защото започна да се налива като пробит танкер още от самото начало. Приказвахме си доста време като и двамате се напивахме и отпускахме все повече и повече. Вече бяхме започнали втора бутилка, която имах в хладилника си, когато реших, че момента е настъпил.

Съседа беше доста къркан и вече за незнам кой път ме пляскаше по бедрото. Веднъж, когато станах дори ме плясна по задника. Заговорихме за секс и аз пуснах едно много готино порно. В него няколко момчета със изрязани на чатала кожени панталони се чукат и си духат като побеснели. Бях се надървил като за световно.
Съседа не се възпротиви на порното, а напротив, започна го гледа с интерес. Нямаше какво да чакам повече. Много внимателно и уж случайно го погалих по кура. Беше яко надървен! Той ме погледна с разфокусиран поглед, поколеба се и ме гушна. Само това и чаках! Лекичко се гушнах в него и започнах да го целувам по шията. Сложих ръката си на кура му и започнах да го галя. Този път по-настървено.

Той започна да стене от кеф и да ми мачка задника. Разкопчах му ципа, извадих му го и го налапах. От доста време му бях навит и сега се чуствах като в рая смучйки едрия му кур. Застанах в кучешка поза докато му духам и той започна да ме обарва и да ме плеска по задника. С другата ръка натискаше главата ми към кура си и ми го вкарваше до сливиците. Задавих се доста пъти, но се чуствах страхотно. Бях толкова възбуден, че можех да свърша всеки момент.
Съседа изфъфли:
- С това кожено панталонче си като някое секси курве. Цяла вечер не мога да си отлепя погледа от гъза ти.
- Харесвам ти значи - изфъфлих аз на свой ред.
- Ще те скъсам от ебане! - скочи той.
- Другия път ще ти се наконтя още по секси - казах аз докато ме обръщаше на дивана.
Хвана ме за косата и започна да ме бие по задника. Направо се побърках от кеф! Той ме пляскаше все по-силно, а аз си въртях задника яко. По едно време усетих, че ми лиже кожения задник. Отпуснах се и се оставих върховния кеф да ме изпълни.
- Ще свърша всеки момент - каза съседа и докато успея да му го налапам се изпразни върху кожения ми панталон.
- Събуй си внимателно панталона - нареди той.
Съблякох си ризата и панталона и той измърка от удоволствие. Явно кожените ми бикини и сутиен заедно с мрежестите чорапи му бяха харесали! Отидох и си обух латексови чизми с висок тънък ток. Като видях погледа му разбрах, че е изцяло мой! Приготвих се за яко ебане!
- Сложи внимателно кожения ти панталон на пода и искам да излижеш всичката сперма от него! - заповяда той.
- Не можеш да си представиш с какво удоволствие - му отговорих.
Сложих панталона на пода, застанах в кучешка поза и с вирнато дупе започнах да лижа още топлата му сладка сперма. Беше страхотно да ближа гладката мека кожа и да усещам мириса на сперма заедно с мириса на кожа.Той бръкна под кожените ми бикини и започна да ми дразни ануса. Докато го правеше с едната ръка, с другата се събличаше. Взе олиото от оливерника на масата и започна да го разлива по ануса ми.
- Намазал съм се с крем - казах аз.
- Сега като ти го вкарам ще се чудиш защо не си го намазал и с още работи - изстена той.
Докато си пъхаше пръстите един по един в дупето ми аз излизах всичката сперма от кожения ми панталон. Взех го и му го показах:
- Виж излизах всичко. Искам още!
- Заслужаваш награда! - каза той. Сложи ме да седна на дивана махна ми сутиена и започна да ми смуче едното зърно на гърдите. После другто и после пак първото. И така отново и отнво. Удоволствието беше неуписуемо! Извади ми кура и започна да ми бие чикия. След няколко минути не издържах и се изпразних в шепата му. Размаза спермата по устата ми и ме целуна за първи път. Беше гореща целувка с много сперма в нея. Не можех да откъсна устните си от неговите. След като се целувахме страстно няколко минути ми каза:
- Искам да те шибам в гъза! Много яко!!!
- Отгога чакам да ме наебеш - отговорих аз.
На секундата си събух бикините и се надупих на дивана като се подпрях на облегалката.
- Мале, каква курветина си с тия чизми и чорапи. - каза той. - Чудя се как до сега не съм те наебал.
- Искам да ми скъсаш дупенцето от ебане - изстенах аз.
Усетих как кура му опира в ануса ми. Исках го повече от всичко. Леко започна да ми го вкарва, на тласъци, а после връщаше назад. Постепенно го поех целия и започнах да си връткам дупето. Съседа все повече забързваше темпото, а аз исках да влезе колкото се може по-навътре. Сладката болка, която изпитвах ме караше да стена като разгонена курва. Съседа пъшкаше все повече. Вече беше свършил веднъж и му трябваше доста време за втория път. Въртях си задничето като побеснял. В стремежа си да му доставя колкото се може по голямо удоволствие се кефех на воплите му, които ставаха все по-силни. Може би след половин час яко ебане усетих спермата му да се разлива в мен. Започнах да си бия чекия и се изпразних почти едновременно с него. Няма такова удоволствие!!!
Съседа полегна на дивана изнемощял, а аз усетих, че след такова яко ебане едвам си сдържам свинктера.
- Отивам да се изакам, че направо ми пръсна халката - казах му.
Отидох в тоалетната и едва седнах и започнах да акам. Той дойде веднага и започна да си бие чекия докато ме гледа. Придърпах го към себе си и започнах да му правя минет докато акам. Започнах да пикая, а той си пъхна ръката в тоалетна чиния. Пикнята ми обля цялата му ръка, а той започна де ме ебе в устата с пълна сила. Не можа да свърши трети път, но си пъхна ръката в устата ми да си изближа пикнята.
След като старателно я изблизах запонахме да се къпем. Съседа започна да си търка стегнатото дупенце в кура ми докато бяхме под душа. Надървих се за секунди. Застанах на колене и започнах да му лижа ануса. Той се размаза от кеф. Като усетих, че е страшно възбуден му намазах анусчето със сапун. Погалих го няколко минути и усетих, че се е отпуснало достатъчно. Съборих го на пода и му го вкарах.

Започна да вика все едно го колят, но нямах намерение да го изпускам. Притиснах го силно на пода и докато го шибах му биех чекия. Започнах да го хапя по раменете и да си пъхам езика в ухото му. Ебях го с много яки и бързи тласъци, а той вече нямаше сили и да вика. Сапо пъшкаше като курва. Когато го усетих, че започва да се празни, забързах темпото и се изпразних в гъза му малко след него.
Легнахме си. Поцелувахме се известно време, след което се гушнахме, хванахме се за куровете и заспахме супер доволни.
Събудих се рано, когато съседа стана от леглото. Обличаше се. Измърках му:
- Ела да ме гушнеш! Искам да се погрижа за сутришната ти ерекция.
- Изобщо не искам да говорим за това - каза той и си отиде.
В следващата една седмица не се видяхме, нито чухме. В събота не издържах и му се обадих:
- Ела да пием по водка - казах.
След една много дълга пауза, която ме изплаши страхотно, той каза:
- След половин час съм у вас!
Още не си беше събул обувките, а аз облечен с кожена пола, чизми и перука смучех сладкия му кур...

Няма коментари:

Публикуване на коментар